OFERTA SPOŻYWCZA

4 SKŁADNIKI na 10 porcji: puree z mango – 200 g śmietanka 36% – 400 ml cukier kryształ – 200 g żelatyna – 10 g czekolada gorzka – 90 g migdały – 100 g orzech laskowy – 100 g mięta – doniczka owoce drobne do dekoracji – 250 g sorbet z mango – 0,5 l SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Puree z mango delikatnie podgrzewamy w rondelku, następnie dodajemy namoczoną wcześniej żelatynę i, ciągle mieszając, rozpuszczamy. W mikserze ubijamy na prawie sztywno śmietanę z cukrem, dodając stopniowo ciepłe mango. Gdy masa jest dobrze wymieszana, przekładamy do formy i wstawiamy do zamrożenia. Z pozostałego cukru robimy jasny karmel, dodajemy pokruszoną czekoladę oraz orzechy, wszystko razem dokładnie łącząc. Gdy masa przestygnie, blendujemy do uzyskania crunchu. Mus wykładamy na talerz, obok wysypujemy crunch, porcjujemy lody, dekorujemy świeżymi owocami i miętą. Mus z mango z crunchem czekoladowym SAŁATA LODOWA • kraje pochodzenia: Hiszpania, Polska 18932541 846414 BORÓWKA AMERYKAŃSKA 500 G • kraje pochodzenia: Chile, Maroko, Hiszpania • cena przed obniżką za 1 opak.: 24.99, z VAT 26.24 20666020 132903 KAPUSTA BIAŁA WCZESNA • kraj pochodzenia: Polska 36683654 708884 ZIEMNIAKI WCZESNE • kraje pochodzenia: Grecja, Cypr, Hiszpania, Egipt 47250329 216032 SAŁATKA TOSCANA MIX Z RUKOLĄ 150 G • pochodzenie: Unia Europejska 13629225 779466 SZPARAGI BIAŁE 500 G • kraje pochodzenia: Polska, Włochy • cena przed obniżką za 1 pęczek: 17.99, z VAT 18.90 36691038 684978 HIT 28% TANIEJ 3 99 1 szt. z VAT 4.19 1799 1 opak. z VAT 18.89 4 99 1 szt. z VAT 5.24 3 99 1 kg z VAT 4.19 3 99 1 opak. z VAT 4.19 9 99 1 pęczek z VAT 10.49 44% TANIEJ Zawsze w 8°C

RkJQdWJsaXNoZXIy MjUxOTI=